Drone suomi 2018

Home / Uncategorized / Drone suomi 2018

28.4. järjestetään Kuopiossa Drone Suomi tapahtuma, jossa mukana myös FPV Finland.

Drone Suomi on 2018 perustettu työryhmä jonka tavoitteena on tuottaa aloitteleville droneharrastajille koulutusta sekä näin auttaa harrastuksen aloittamisessa. Koulutuksen myötä uuden harrastajan tietotaito kasvaa ja ymmärrys mm. ilmailusäännöistä paranee. Koulutus pitää sisällään esittelyn harrastuksen saloihin sekä eri ammattilaisten pitämiä esityksiä. Mukana koulutuksessa on myös paikallisia ammattilaisia kertomassa millä tavalla yhteistä ilmatilaa käytetään niin, että kaikilla on turvallista toimia. Kenenkään ei tarvitse aloittaa harrastusta yksin ja haluamme näyttää mitä droneharrastus on parhaimmillaan. Mitä kaikkea tähän voidaan yhdistää sekä mihin kaikkeen dronea voi hyödyntää.

Koulutus tuotetaan harrastajilta harrastajille periaatteella. Tämä ei ole pitkästyttävää viranomaisten sääntöjen sekä kieltojen luettelointia vaan hauskaa yhdessä tekemistä ja uuden oppimista! Tervetuloa mukaan…

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://dronesuomi.fi/

Top